Suosituksia

Investo Omaisuudenhoito Oy

“Investo Omaisuuden hoito Oy on ollut mukana jo kolmessa Caviar Club tapahtumassa. “Tavoitteenamme oli tavata uusia ihmisiä, verkostoitua ja tuoda esille Investon palveluita. Jo ensimmäisen tilaisuuden jälkeen kävi ilmi, että Caviar Club luo siihen erinomaiset puitteet. Olemme mukana varmasti jatkossakin!” – Anne Ylitalo, Investo Omaisuudenhoito Oy

HeRo Fit – Helena Rossinen

The Caviar Club Turku yllätti todella positiivisesti. Rento ja mukava tapahtuma, jossa tutustui mielenkiintoisiin ihmisiin ja  yrityksiin. Olen vasta perustamassa yritystäni, joten jokainen uusi kontakti on tärkeä. Kiitos Saijalle, mentorilleni, kun sain mahdollisuuden olla osana tätä iltaa.

Sisustussuunnittelu LB Design  Linda Baki

TCC on mahtava tapa verkostoitua! Rento ja iloinen ilmapiiri loivat hyvän pohjan uusien mahdollisten yhteistyökumppaneiden tapaamiselle. Sain myös loistavia vinkkejä oman liiketoimintani kehittämiseen kokeneemmilta yrittäjiltä ja illan ohjelma oli kokonaisuudessaan kattava ja viihdyttävä. Suosittelen lämpimästi tapahtumaa kaikille!

Kimmo Heinonen – Suomen Kiropraktikkokeskus

Turku Caviar Club on tuonut uuden ulottuvuuden kohdata eri alojen yrittäjiä ja olemme saaneet Suomen Kiropraktikkokeskukseen vuosien varrella upeita yhteistyökumppaneita ja uusia asiakkaita.

FitMe 

“Olen osallistunut Turun Caviar Clubiin nyt kaksi kertaa. Tapahtuma on ollut todella antoisa kaikin puolin; olen tutustunut tilaisuudessa ihmisiin, joiden avulla olen päässyt eteenpäin omassa liiketoiminnassani sekä solminut tärkeitä kontakteja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tilaisuuden nuorekas, rento ja moderni ilmapiiri sekä ohjelma on tervetullut lisä suomalaiseen verkostoitumiskulttuuriin. Tämän tapahtuman kautta tutustuin myös itse tilaisuuden emäntään, Saijaan, joka toimii nykyisin myös mentorinani. En voi siis kuin suositella”. 

Osuuskunta Droppi

Osallistuimme opiskelijayrittäjinä Caviar Club -verkostoitumistilaisuuteen ja se todella ylitti odotuksemme! Saimme paljon uusia mahtavia kontakteja, jotka varmasti johtavat yhteistyöhön tulevaisuudessa. Olimme myös todella vaikuttuneita illan upeista puhujista!

Marja-Riitta Perttula – Kirjailija

The Caviar Clubin verkostoitumisilta auttoi minua saamaan aikaan kirjan, joka justiinsa tuli painosta ja kulkee teille tuota pikaa kuriiripostissa. Lämmin kiitos!

Kia – Viable Consulting Oy

Olen osallistunut kahdesti TCC Turussa ja olen viihtynyt todella hyvin, tunnelma on ollut rento ja mukava, ihmiset ovat olleet avoimia ja iloisia ja ohjelma antoisa ja mielenkiintoista. Olen saanut paljon uusia positiivisia kontakteja. Kiitos Saija, todella hyvä konsepti!

Divet Show – Marko Vainio

“Sain mahdollisuuden esitellä showni The Caviar Club-tilaisuudessa ja sain lukuisia tarjouspyyntöjä sen johdosta. Tilaisuudessa voi helposti ja rennosti myös solmia uusia yhteistyökuvioita, unohtamatta lasillista kuohuvaa 🙂 Aito ihmisten tapaaminen digitaalisuuden keskellä on mahtavaa!”

Barun Bashyal, Entrepreneur

“I have attended past two events organized by TCC. Although, the event is mostly in Finnish I never had trouble meeting, networking and discussing interesting ideas with entrepreneurs I met during those events. If you are an entrepreneur or a person looking for leads you don’t want miss their unique “speed networking” events. Also, I strongly recommend young entrepreneurs, students or anyone interested in entrepreneurship to attend the event and get inspired by successful entrepreneurs from Turku and Finland.”

Multiprint –  Marita Björkbom-Ristimäki, myynti- ja markkinointijohtaja

“The Caviar Club on positiivinen ja nuorekas verkostoitumistapahtuma. Ilta on onnistuneesti  fasilitoitu – sopiva mix alustuksia, vapaata ja ohjattua businesskeskustelua sekä yhdessäoloa.”

Elämyslahjat – Joni Salminen, markkinointipäällikkö

Kaviaariklubi on hieno verkostoitumistapahtuma. Tunnelma on mahtava, paikalla on mielenkiintoisia ihmisiä ja tapahtuma on laadukkaasti järjestetty. Bisneshenkilöille tämä on hyvä tilaisuus löytää potentiaalisia asiakkaita tai yhteistyökumppaneita. Kiitos Saija!

Vaiste Productions – Ville Sirkiä, CEO

Been there, Done that. Super awesome!

Reindeer Longboards – Lauri Mörsky, Founder CEO

Aluksi en tiennyt mitä odottaa The Caviar Clubilta, koska yritykseni toimii niin marginaali alueella. Nyt olen osallistunut tilaisuuteen muutamana kertana ja saanut poimittua sieltä tapoja firman eteenpäin viemiseen ja jopa mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Citywork Oy – Mikko Rautee, Yhteyspäällikkö

Olemme osallistuneet yrityksemme kanssa jo kolme kertaa The Caviar Clubiin. Tunnelma on ollut loistava, puhujat asiantuntijoita sekä aiheet hyviä. Ja mikä tärkeintä olen itse saanut useita hyviä uusia kontakteja työhöni liittyen sekä verkostoitumiskulmauksessa olen tavannut uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja yrittäjiä.

Painotalo Painola – Johanna Saarinen

Caviar Club on verkostoitujan paratiisi. Kaikki ovat avoimia uusille kontakteille ja tunnelma on rento.  Saijan ja hänen tiiminsä asiantuntijan ote näkyy järjestelyissä: kaikki on mietitty loppuun asti. Tehokkaat speednetworking tapaamiset kruunaavat illan. 

Super Yellow – Anna Ahlholm, CEO / Designer

“Caviar Club on ollut tehokas paikka saada kontakteja ja tavata useita ihmisiä yhdessä paikassa. Olemme saaneet yhteistyökumppaneita niin BtoB-malliston kuin jälleenmyyjille suunnatun mallistommekin suhteen.”

Lasse Lehtonen

“Mielenkiintoisia ja motivoivia puhujia hienoissa ja hyvin järjestetyissä puitteissa! Erinomainen tilaisuus oman suhde- ja yhteistyöverkoston kasvattamiseen ja laajentamiseen, muiden kokemuksista oppimiseen sekä uusien ihmisten tapaamiseen. Suosittelen lämpimästi osallistumaan!”

Santirso Pasión – Founder, Ana Santirso

“Caviar Club is the place to make contacts and meet people like you. I truly recommend it to anyone who wants to have a successful business and wants to enjoy meeting like-minded people”